Punem la fiert inimile cu pipotele in apa rece.
Punem la fiert inimile cu pipotele în apa rece, având grijă să luăm spuma ce se formează în momentul fierberii. Lăsăm la foc mediu cam 30 - 40 de minute, sau pana vedem ca sunt moi, ținem cont ca va mai fierbe un pic și în cratiță.
Într-o cratiță mai încăpătoare punem uleiul la încins. Tocam ceapa și o punem la prăjit pana aceasta devine ușor sticloasa. Adăugăm amestecul de inimii și pipote peste ceapa, și adăugăm 2 _3 polonice din apa în care au fiert pentru 20 de min. Punem eventual și un capac. După cele 20 de min adaugam boia dulce, bulionul, sare și piper și mai lăsăm 10 - 15 min.
Reteta de salata de pui cu telina si maioneza. Salata de pui cu telina si maioneza reteta simpla. Retete de aperitive. Retete...
Salata de pui cu telina si maionezaReteta de orez cu carne de porc. Cum prepari acasa cea mai buna reteta de orez cu carne de porc.
Orez cu carne de porcDaca iubiti ciocolata, nu aveti cum sa nu iubiti si aceste briose. De fapt, daca va plac chestiile insiropate, cu creme, e...
Desert briose cu ciocolata si nessRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptor
Comentarii