*Carnea se spala ,se taie in bucatele mici apoi se rumeneste in uleiul incins intr-o craticioara de 5 litri.*se scoate cind s-a rumenit si se pune deoparte*cepa si usturoiul taiati marunt se caleste in uleiul ramas de la carne* cind s-au calit de adauga morcovul curatat de coaja si taiat in rondele si ardeiul taiat marunt adaugam sare si mai invirtim din cind in cind*Inte timp curatam cartofii ai spalam ,ai taiem in rondele grosute de 1 centimetru si cu ajutorul unei forme de inimioara le facem formele de inimioare(cartofii ramasi se pot folosi la un pireu sau la altceva)*cind s-a facut prajeala adaugam inimioarele de cartofii ,foile de dafin , piper-(optional) si acoperim cu apa calda*lasam sa fiarba pina ce cartofii sunt moi*apoi adaugam rintasul si invirtim usor *mai lasam la foc 2-3 minute dupa care oprim focul si adaugam patrunjel tocat.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii