Tocanita cu dovleac

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita cu dovleac

Ingrediente

  • - un sfert dovleac (~400 grame);
  • - 2 bucati piept pui (sau 3 pulpe) dezosat;
  • - un borcan mic ciuperci;
  • - 4-5 rosii;
  • - 2 cepe medii;
  • - 2 ardei grasi;
  • - sare, piper, condimente dupa gust;
  • - patrunjel.

Mod de preparare

Se taie cuburi carnea si dovleacul. Se taie marunt ceapa, rosiile si ardeii, iar ciupercile se spala si se feliaza.

Se baga la cuptor carnea, timp de ~20min, cu o ceasca de apa si sare.

Se scoate si se pun si legumele.

Se baga la cuptor ~1/2 ora. Se scoate si se amesteca. Apoi se mai lasa la cuptor 1/2 ora.

Se scoate si se condimenteaza, dupa care se mai lasa la cuptor ~10min. La final, se adauga patrunjelul tocat marunt.

Pofta buna !

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura pufoasa cu fructe

Prajitura pufoasa cu fructe

Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...

Prajitura pufoasa cu fructe
Salata de vinete cu pasta de rosii

Salata de vinete cu pasta de rosii

Reteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...

Salata de vinete cu pasta de rosii
Batoane cu magiun

Batoane cu magiun

Reteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....

Batoane cu magiun
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise