autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita cu ficatei (sote) de pui

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 20 iunie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 20 iunie 2015

Ingrediente
800 g ficatei de pui, 2 cepe mari, 5-6 catei de usturoi, 1 ardei gras rosu si verde, 1 cutie rosii in bulion, sare, piper, boia iute, 200 ml vin alb, 6 linguri ulei, 100 ml apa, 5-6 fire de marar si patrunjel

Dificultate: Redusa Timp: 1h

14 voturi

Mod de preparare

Curatam si spalam ficateii si ii lasam intr-o stecuratoare la scurs. Ceapa o taiem solzisori si ardeiul cubulete ( eu l-am avut cubulete congelat). Intr-o cratita, punem uleiul si cand se incinge adaugam ceapa si o lasam la calit 2-3 minute, dupa care punem ardeiul tocat. Cand legumele s-au inmuiat, adugam ficateii, ii calim 4-5 minute, dupa care adaugam vinul si apa. Acoperim cratita si lasam sa fiarba 15-20 de minute la foc mic pana mai scade tocanita.Adaugam rosiile in bulion si usturoiul pisat si mai lasam sa dea cateva clocote .La final adaugam verdeata tocata.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita cu ficatei (sote) de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de ied la cuptor

Pulpe de ied la cuptor

Carnea o parlim pe flacara aragazului apoi o spalam bine sub jetul de apa. Intr-un vas punem otetul,

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Rulou din pulpa de curcan la gratar

Rulou din pulpa de curcan la gratar

Dezosati pulpa si desfasurati sub forma de dreptunghi, taind carnea cam de 1 cm grosime, incepand

13 voturi    2 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 2 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Eugen , 26 iunie 2015

    adauga un comentariu...

  • Fara foto

    Valentina Pielaru , 25 iunie 2015

    recunosc preparatul final! o reteta buna si gustoasa!

Dificultate

Redusa

Timp

1h

14 voturi

Ingrediente

  • 800 g ficatei de pui
  • 2 cepe mari
  • 5-6 catei de usturoi
  • 1 ardei gras rosu si verde
  • 1 cutie rosii in bulion
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • 200 ml vin alb
  • 6 linguri ulei
  • 100 ml apa
  • 5-6 fire de marar si patrunjel

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Fara foto

Eugen

adauga un comentariu...

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Varza clujeasca