Reteta postata pe: 04 iunie 2009
Ingrediente
1 kg cartofi noi, 1 cescuta ulei, 2 sau 3 lingurite boia, 2 fire ceapa, piper, sare, 2 crengute leustean, 1 legatura patrunjel verde, 2 linguri faina pt slobozeala.
Dificultate: Medie | Timp: 50 min
Mod de preparare
Intrun cratit punem uleiul la incins, adaugam ceapa taiata marunt, lasam putin sa se inmoaie, adaugam boia, stingem cu apa. Cand fierbe apa, adaugam cartofii curatati, spalati, taiati cubulete. Cand sunt fierti cartofii, potrivim de sare, piper. Ingrosam cu o slobozeala din 2 linguri de faina si apa rece, mai dam un clocot si stingem focul. Presaram deasupra verdeta tocata marunt. Se serveste cu mamaliga si salata de varza .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de cartofi noi" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Retete de post
Se curata ceapa de foi, se spala si se taie marunt.
Se curata morcovul, se spala si se taie rondele.
Se
1 vot
0 comentarii
1h 40 min
Pieptul de pui il spalam si il taiem cubulete.
Ceapa o spalam si o tocam.
Morcovul il radem de
2 voturi
2 comentarii
1h 30 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Multumesc Constanta, Valentina.
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Super !
constanta proca (Chef de cuisine) , 11 august 2010
Super !
valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009
O bunatate...