autor:

Alexgirl

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ceapa si carne fara cartofi

Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 27 mai 2009

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Alexgirl (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 27 mai 2009

Ingrediente
6 cepe mari, 8 pulpe de pui sau orice alta carne depinde de gust, pasta de tomate (bulion), vegeta sau sare si piper, patrunjel, cimbru, ulei, apa.

Dificultate: Redusa Timp: 1h

32 voturi

Mod de preparare

Se toaca ceapa, nu marunt. Se pune la calit in putin ulei, dupa ce se schimba putin culoarea la ceapa se pune si carnea. Se pune o cana cu apa peste compozitie si se lasa la fiert. Dupa ce s-a fiert se pune pasta de tomate si condimentele. Pofta Buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ceapa si carne fara cartofi" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Chilli con carne

Chilli con carne

Se caleste ceapa tocata marunt impreuna cu carnea tocata pana cand aceasta are culoarea maronie.

1 vot    1 comentariu
50 min
Mancaruri cu carne
Spaghete cu sos de chilli

Spaghete cu sos de chilli

Sosul de chilli Se incinge uleiul de masline intr-o cratita neaderenta si se adauga ceapa, usturoiul

7 voturi    1 comentariu
1h 10 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

4.7L Digital HingedLid

- 25 %
599.99 lei
449.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 13 comentarii
  • Fara foto

  • Fara foto

    Nico , 20 iunie 2018

    Si carnea cand si cum...??reteta e doar tocana de ceapa si titlul spune altceva

  • Fara foto

    Bianca Groza , 08 februarie 2015

    calumea reteta

  • COSTEO

    COSTEO (Chef de cuisine) , 27 septembrie 2013

    Foarte gustoasa!!! cu muraturi e jale de buna!!!

    • mimi

      mimi (Chef de cuisine) , 11 iunie 2012

      Ce bine arata!!! O sa fac si eu zilele acestea!!

    • Fara foto

      ROXXA , 30 aprilie 2010

      Super delicios!!!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 12 octombrie 2009

      Super,super. Imi lasa gura apa

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 12 august 2009

      O mancare delicioasa...

    • Gabriella Kassas

      Gabriella Kassas (Chef de cuisine) , 22 iunie 2009

      Bravo! Arata super bun si in continuare sper sa postezi o gramada de retete delicioase! Daca ai nevoie de vreun sfat trimite-mi un mesaj! Pupici!

    • Varadi Silvia

      Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 30 mai 2009

      Bravo,arata foarte bine.Tine-o tot asa.Felicitari.

    • flori de piatra

      flori de piatra (Chef de cuisine) , 29 mai 2009

      Bravo!Pt o fata atat de tanara este chiar excelent.Felicit pe aceasta cale toate tinerele fete care au preocupari si in acest sens.

    • motosca mariana

      motosca mariana (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Arata bine. Felicitari!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Bun,bun,bun.

    • marta gabriela abdelhafiz

      marta gabriela abdelhafiz (Chef de cuisine) , 28 mai 2009

      Arata bine Alex; am sa o fac si iti spun sigur ca va iesi buna!

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Redusa

Timp

1h

32 voturi

Ingrediente

  • 6 cepe mari
  • 8 pulpe de pui sau orice alta carne depinde de gust
  • pasta de tomate (bulion)
  • vegeta sau sare si piper
  • patrunjel
  • cimbru
  • ulei
  • apa.

Raporteaza reteta

Retete
de Alexgirl
Limba de porc cu masline in sos tomat

Limba de porc cu masline in sos tomat

Se pune limba la fiert, dupa ce s-a fiert se curata bine de grasimi si de impuritati (pielita alba)

8 voturi    5 comentarii
2h
Mancaruri cu carne

Nico

Si carnea cand si cum...??reteta e doar tocana de ceapa si titlul spune altceva

Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

1 vot    1 comentariu
30 min
Fripturi
Fileuri de muschi cu paste si branza la cuptor