Ciupercile se curata, se spala si se taie feliute. Intr-o cratita se pune uleiul, se adauga ceapa uscata, taiata pestisori si ceapa verde taiata inele si se calesc la foc mic; se pune boiaua de ardei si piperul apoi cipercile. Se adauga apa cat sa le acopere. Se fierb acoperite, la foc mic, pana cand se moaie ciupercile si scade apa ce o lasa
Separat se amesteca faina cu laptele, adaugat cate putin ca sa nu faca cocoloase, apoi se desarta peste ciuperci. Se potriveste de sare. Se lasa sa fiarba cateva clocote, ca sa se lege sosul.
Se ia cratita de pe foc si se adauga patrunjelul verde maruntit.
Tocanita de ciuperci este foarte buna cu mamaliguta.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii