Se spala bine ciupercile cu apa calduta, apoi le taiati cubulete, taiati ceapa, ardeiul si patrunjelul si le amestecati pe toate intr-un vas mai mare peste care adaugati putina sare si le amestecati putin cu mana pentru a patrunde sarea printre ele. Puneti uleiul la incins si apoi adaugati amestecul, lasati 2-3 minute sa le patrunda la foc mic, apoi adaugati bulionul, mestecati bine mai lasati putin si apoi adaugati apa. Dupa ce a dat in clocot, puteti adauga si piperul dupa gust. Se lasa pe foc pana se inmoie ciupercile.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii