Tocanita de ciuperci

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de ciuperci

Ingrediente

  • 500g ciuperci pleurotus
  • 500g ciuperci champinion
  • 3 cepe rosii
  • 4-5 catei de usturoi
  • 300g carnati semiafumati
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare si piper dupa gust
  • putin ienibahar macinat
  • 1 legatura marar verde

Mod de preparare

Intr-o cratita se pune uleiul ,apoi se aseaza pe foc.Se taie carnatii rondele si se calesc.

Ceapa se taie rondele si se adauga in cratita peste carnati.

Se condimenteaza cu ienibahar,sare si piper si se caleste timp de 5 minute.

Se adauga 2 pahare de apa, si se lasa sa fiarba pana ce se topeste bine ceapa.Apoi se adauga ciupercile taiate ,si se mai lasa la foc 15-20 de minute.Se adauga pasta de tomate si usturoiul tocat marunt.Se mai lasa 5 minute sa fiarba,apoi se adauga mararul proaspat tocat.

Se serveste cu mamaliguta.Sau dupa preferinta, alaturi de pulpe de pui la cuptor

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Saramura de macrou

Saramura de macrou

Pestii se eviscereaza, dar se lasa cu tot cu cap.

Saramura de macrou
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate

Pentru inceput ne ocupam de fructe.

Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiate
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă. De ce ingrediente ai nevoie... citeste mai mult
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
Parteneri
Desert pasca cu branza si ciocolata
Bucataras.RO

Desert pasca cu branza si ciocolata

Retete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...

Desert pasca cu branza si ciocolata
Nectar de caise
Culinar.RO

Nectar de caise

Bun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele

Nectar de caise
Tort cu ciocolata si caise
ReteteCulinare.RO

Tort cu ciocolata si caise

Tort cu ciocolata si caise