Ingrediente
1 ceapa, 200 g ciuperci, 2 linguri suc de rosii, 200 ml apa, 1 lingura amidon, 3-4 catei de usturoi, sare, piper, boia dulce, busuioc, patrunjel verde.
Dificultate: Redusa | Timp: 25 min
15 voturi
Mod de preparare
Se lasa pe foc pana cand se leaga si se ingroasa sosul. Se potriveste gustul cu sare, piper, boia dulce si se presara patrunjelul tocat marunt.
Se poate servi cu castraveti murati si mamaliga rece.
Lucia Mitu , 06 septembrie 2013
sigur eu folosesc o lingurita de flgi de cartofi in loc de amidon.
Tatiana Balan , 06 septembrie 2013
mai bine un cartof fiert.
Victorita Nichita , 28 august 2013
mai bine folosim o lingura de faina.
Oica Marcela , 28 august 2013
Doamne, Dumnezeule! incetati odata see you includerea amidonului in retete - nu stin cum sa facem in general sa-l scoatem din alimentele unde el deja exista (cartofi) si dumneavoastra il includeti see you buna stiinta.