Se caleste in ulei ceapa impreuna cu morcovul si ardeiul. Ciupercile se taie marunt si se adauga ingredientelor deja calite. Se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic pana ce ciupercile sunt fierte.
Se face ingrosala din faina amestecata cu lapte dupa care se strecoara prin sita mica. Ingrosala deja data prin sita se adauga peste ciuperci. Se da un clocot (se amesteca continuu dupa ce punem ingrosala) impreuna cu sarea, iar apoi se opreste focul si se adauga patrunjel.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii