Mod de preparare:
Tocam ceapa verde,usturoiul verde,ghimbirul ras(pe razatoare,sau in presa de usturoi)am mai pus si 3 cateii de usturoi pe care i-am taiat julien.Toate acestea le punem intr-o tigaie de teflon si le calim un pic(cam 2 minute),peste care venim cu ciupercile taiate si le calim in continuare.Eu le calesc intr-o tigaie de teflon cu bulina rosie,in care nu se arde si nici nu se prinde.Ciupercile isi vor lasa zeama si in combinatie cu patrunjelul verde si mararul verde pe care il punem cu 2 minute inainte,vor da un gust ciupercilor foarte delicios.Este o mancare de post,foarte deliciosa.Usturoiul verde si ceapa verde in combinatie cu ciupercile calite si cu patrunjelul verde si mararul verde,vor fi un deliciu.Pofta buna !!!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii