Intr-o cratita punem ceapa taiata marunt cu putin ulei, boia si o calim putin peste care punem apa ca sa se fiarba, peste care punem ciupercile taiate, adaugam sare si piper, amestecam si mai adaugam o cana de apa, acoperim cratita si lasam sa fiarba pana scade apa, daca nu sunt fierte inca ciupercile mai adaugam apa peste si le mai lasam sa fiarba, spre sfarsit am adaugat laptele, am lasat sa fiarba , iar intre timp din 2lg de faina am facut o ingroseala care am pus-o peste tocanita,am mai pus sare si piper dupa gust si am mai alsat sa dea un clocot.
Am stins focul si am adaugat patrunjelul verde.
Mamaliguta am preparat-o astfel:
-intr-o cratita am pus putina apa, sare si cand a inceput sa dea in clocot, am turnat faina de malai in ploaie si am amestecat continuu ca sa nu se faca cocoloase.
Eu am servit tocanita cu mamaliguta, e foarte gustoasa!
Pofta Buna
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii