Se taie ciupercile feliute.
Se zdrobeste usturoiul,ceapa se taie cubulete, si se prajesc in putin ulei, apoi se adauga ciupercile crude peste usturoi. Se prajesc ciupercile, pina se evapora toata apa, apoi se iau de pe foc, si se adauga repede 2 linguri de faina, apoi se pune din nou pe foc.
Intre timp din 4 linguri de faina, lapte si apa se face o compozitie, care se adauga peste ciuperci. Se lasa la fiert, apoi se adauga smintina, vegeta, piperul si se mai fierb inca 10 min impreuna.
La final se adauga patrujelul tocat.
Se poate servi cu mamaliguta sau piine, si diverse salate.
Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii