Se taie ceapa marunt, se caleste pina devine sticloasa, se adauga pasta de ardei, piper, bucatelele de carne , Knorr si patrunjel verde tocat( desi se spune ca patrunjelul se pune la sfirsit, eu il pun de la inceput , pt ca da un gust mai bun )
Se acopera cu apa si se lasa la foc mic sa se fiarba carnea(cu capac deasupra)
Intre timp, se bat bine ouale, se adauga 2 linguri ulei si apoi faina. Se amesteca bine de tot si daca soriti mai multe galuste, mai adaugati putina apa si faina , daca este cazul. Aluatul trebuie sa fie moale. Intr-o cratita in care ati pus apa la fiert cu o lingura de ulei si putina sare, se rup galustele cu lingura( apa trebuie sa clocoteasca)Le rasati sa fiarba 8 minute, se strecoara si apoi se tin sub un jet de apa. Galustele scurse, se pun peste tocanita de carne, dupa ce aceasta este fiarta. Daca doriti, mai puteti adauga patrunjel verde.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii