autor:

Ildiko Maria Molnos

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de ficat

Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: Ildiko Maria Molnos (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 18 iunie 2008

Ingrediente
500 grame ficat de vitel, 2 rosii, 1 ceapa, 2 catei usturoi, 100 grame sunca( salam cu sunca), 100 ml supa de pui sau vita, 100 ml vin rosu, ulei, sare, piper, maghiran

Dificultate: Medie Timp: 30 min

10 voturi

Mod de preparare

Se taie ficatul felii, se trece prin faina si se prajeste. In uleiul ramas se caleste ceapa taiata felii si usturoiul taiat marunt, se adauga supa si vinul si se fierbe cateva minute. Se curata rosiile de coaja si se adauga taiate cubulete. Se taie sunca cuburi mici si se adauga impreuna cu feliile de ficat. Se asezoneaza cu sare, piper si maghiran. Se mai lasa sa dea un clocot apoi se serveste cu baghete.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de ficat" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE FICAT DE VITA

TOCANITA DE FICAT DE VITA

Se pune ceapa la prajit(se pune putina sare,putina, pt prajirea cepei),apoi boiaua,usturoiul, taiat

15 voturi    2 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta


  • 1 comentariu

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 09 iulie 2008

    Se poate adauga si niste ardei gras taiat cubulete. Deasupra putem pune patrunjel verde taiat marunt.

Dificultate

Medie

Timp

30 min

10 voturi

Ingrediente

  • 500 grame ficat de vitel
  • 2 rosii
  • 1 ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 100 grame sunca( salam cu sunca)
  • 100 ml supa de pui sau vita
  • 100 ml vin rosu
  • ulei
  • sare
  • piper
  • maghiran

Raporteaza reteta

Retete
de Ildiko Maria Molnos
Supa de ceapa cu cascaval

Supa de ceapa cu cascaval

Se curata ceapa, se taie rondele si se rumeneste cu untul sau margarina intr-un vas termorezistent

10 voturi    8 comentarii
25 min
Supe de legume
Medalioane mexicane

Medalioane mexicane

Se taie carnea in felii de jumatatea palmei, se prajesc feliile pe ambele parti in ulei. In uleiul

13 voturi    7 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Negresa clasica

Negresa clasica

Se freaca bine galbenusurile cu cele 100 grame unt si 250 grame zahar. Se adauga cacaua cernuta,praful

278 voturi    43 comentarii
1h
Prajituri
Sidy

Sidy (Chef de cuisine)

Se poate adauga si niste ardei gras taiat cubulete. Deasupra putem pune patrunjel verde taiat marunt.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Pui Souvlaki