Pentru aceasta tocanita de iepure am marinat mai intai carnea de iepure si am lasat-o la rece 24 de ore. Intr-un mojar am amestecat uleiul de masline cu condimentele enumerate mai sus la ingrediente si cu acest amestec am frecat bine bucatile de carne de iepure. Apoi le-am invelit intr-o folie alimentara si le-am lasat la rece, in frigider 24 de ore.
Am folosit pentru a prepara aceasta tocanita de iepure cu arpagic slow-cooker-ul Crock Pot. Astfel ca am spalat si feliat legumele: morcovul, ardeii bianca, ciupercile. Am pus in Crock Pot un pat de legume, cam 3/4 din legume, apoi carnea de iepure si deassdupra doar cateva legume si arpagic. Am adaugat sucul de rosii frunza de dafin si la sfarsit berea neagra. Apoi am adaugat doar un strop de apa si am avut ceva emotii, pentru ca nestiind cum functioneaza acest slow cooker ma gandeam ca inevitabil se vor prinde toate legumele si va iesi ceva fum, dar nici una nici alta. Asa ca am setat aparatul pe treapta High si l-am lasat cam 7 ore timp in care el a facut o treaba minunata.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii