Se spala pipotele si inimile de pui si se pun intr-o tigaie la prajit in putin ulei. Dupa cca 5 min, se adauga putina apa si se lasa la prajit in continuare. Apoi se adauga o jumatate de pahar de vin, se continua prajirea si iar se adauga apa, apoi iar cealalta jumatate de pahar de vin, timp de cca o ora. Se scoate carnea intr-un vas, iar in sosul ramas se pune la prajit ceapa taiata fideluta si usturoiul tocat marunt. Cand ceapa este sticloasa, se pune carnea peste ea, se mai adauga putina apa, si se mai lasa la prajit inca cca 10 min, operatiunea repetandu-se de inca 2-3 ori. In final se adauga boia, sare si piper, patrunjelul tocat si se mai lasa 5 min. Se stinge focul si se lasa tigaia acoperita pana inainte de servire.
Se poate servi cu mamaliguta sau cu cartofi piure.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii