Ceapa se curata, se spala, se toaca si se pune la calit intr-o cratita cu ulei si putina sare. Morcovul se curata, se da pe razatoare si se pune peste ceapa la calit. Legumele se spala se curata si se taie cubulete. Cand ceapa devine transparenta se pun legumele in cratita, se amesteca si se pune apa 300-400 ml. Cand incepe sa fiarba se adauga rosiile date pe razatoare. Se lasa totul la fiert 30 minute,pana scade zeama. Se pune piper si sare dupa gust, se pune patrunjelul tocat si se opreste focul. Se serveste calda sau rece ca atare sau ca garnitura. Pofta buna!
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii