Se porţionează după dorinţă pasărea şi se frige pe toate părţile în grăsime.
Se adaugă legume bucăţi: morcovi, păstârnac, ceapă, se presară nişte sare şi se călesc puţin cu carnea.
Se adaugă apă şi se face focul mic. Se fierbe până se moaie carnea. Se adaugă cartofii bucăţi mai mari şi se mai fierbe până se moaie. Se adaugă şi boia şi piper.
Se face un sos din 1-2 linguri de faina diluata cu apa rece. Se adaugă peste carne şi se amestecă să se îngroaşe.
Se presară la servire verdeaţă(patrunjel sau mărar).
Se serveşte cu mămăliguţă caldă şi murături.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii