Spalam si curatam ciupercile de eventuale impuritati. Le taiem grosier.
Curatam si spalam legumele. Ceapa o tocam cuburi, morcovul il dam pe razatoare, usturoiul il zdrobim si apoi il tocam marunt.
Intr-o tigaie punem la incins cateva linguri de ulei masline. Punem la calit legumele tocate, cu un praf de sare si unul de chilli. Lasam sa sfaraie si apoi punem ciupercile in tigaie, la foc iute. Cand incep sa se rumeneasca si sa sfaraie, punem rosiile tocate, pasta de bulion diluata cu un pic de apa si inca un praf de sare. Adaugam nautul si mararul si si lasam pe foc cat sa scada un pic si sa se contopeasca toate aromele. Inchidem ochiul, presaram un praf de chilli, si acoperim cu un capac pana in momentul servirii.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii