autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 19 iulie 2015

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 19 iulie 2015

Ingrediente
500 g carne de porc, 5 cepe, 5 ardei copti (am avut congelati), o frunza de dafin, sare, piper, boia iute, o lingurita de bullion, 400 ml supa, 50 ml ulei, ½ legatura patrunjel, ½ legatura matar

Dificultate: Redusa Timp: 1h

6 voturi

Mod de preparare

Taiem carnea de porc cubulete.
Incingem uleiul intr-un tuci(cratita)si prajim carnea, cca 10 minute la foc iute, pana incepe sa se rumeneasca.
Adaugam ceapa tocata marunt si o calim pana se inmoaie bine ,la foc mediu.
Turnam supa si fierbem sub capac, pana cand lichidul scade la jumatate.
Adaugam ardeiul copt tocat bucati mai mari, lingurita de bulion,frunza de dafin ,condimentam si lasam sa scada tocanita.
La sfarsit presaram verdeata tocata marunt. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu ceapa si ardei copt" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

Pulpa de vita gatita incetisor (slow cooked beef)

Presupun ca va veti speria initial de numarul ingredientelor. Va rog sa ma credeti, doar numarul

80 voturi    6 comentarii
3h 30 min
Mancaruri cu carne
Frigrarui de carnat cu legume

Frigrarui de carnat cu legume

Se ia carnatul si se taie in felul urmator: cu un cutit se taie in lungimea lui lasand cate un cm

4 voturi    10 comentarii
35 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

1h

6 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 5 cepe
  • 5 ardei copti (am avut congelati)
  • o frunza de dafin
  • sare
  • piper
  • boia iute
  • o lingurita de bullion
  • 400 ml supa
  • 50 ml ulei
  • ½ legatura patrunjel
  • ½ legatura matar

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez Pulpe de pui pe grill cu garnitura de orez

Pulpele le dezosam si le condimentam cu sare si piper pe ambele parti, apoi le punem intr-o tigaie grill impreuna cu uleiul pana se

0 voturi    0 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui Platou cu cartofi taranesti si ficatei de pui

Mod de preparare: Îmi plac mult cartofii țărănești, sunt printre mâncărurile pe care le adoram când eram mică.

0 voturi    0 comentarii
1h 35 min
Mancaruri cu carne
Rendang (cu rasol de oaie)