autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu praz si maslie

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g carne de porc, 4 fire de praz (400 g), o ceapa, 2 linguri bulion, 150 g masline, 4 linguri ulei, sare, piper, boia, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

1 vot

Mod de preparare

O tocanita delicioasa de iarna.

Infierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete . Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari(folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute . Adaugam carnea prajita ,maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare , piper si boia.
Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul,mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si maslie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Pulpe de pui cu pasta de ardei

Pulpe de pui cu pasta de ardei

Se iau pulpele se da pielita jos si se prajesc in putin ulei, pe amandoua partile. Se scot pe o

6 voturi    8 comentarii
1h
Mancaruri cu carne
Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Carnati si carne afumata cu cartofi la cuptor

Nimic mai simplu si mai bun. Curatam cartofii ii spalam si ii taiem bucati potrivite . Ii punem

8 voturi    2 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

1 vot

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

21 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Creier de porc cu ceapa Creier de porc cu ceapa

Se alege creierul de porc de cheagurile de sange, apoi se opareste 10 minute in apa clocotita cu putina sare si o lingurita de otet.

0 voturi    0 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
Tocanita cu ficatei de pui Tocanita cu ficatei de pui

Se curata si taie ceapa marunt. Se pune tuciul pe foc sa se incinga, se adauga uleiul, apoi ceapa si se lasa sa se caleasca la foc mic

0 voturi    0 comentarii
1h 10 min
Mancaruri cu carne
Piept de pui crocant