Tocanita de porc cu praz si maslie

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa
Tocanita de porc cu praz si maslie

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde

Mod de preparare

O tocanita delicioasa de iarna.

Infierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete . Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari(folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute . Adaugam carnea prajita ,maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare , piper si boia.

Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul,mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!

 

Comentarii

Acest articol nu are comentarii. Fii primul care comentează!

Adaugă comentariu

Gem de caise

Gem de caise

Reteta de gem de caise fara conservanti. Gem de caise reteta simpla si usor de preparat.

Gem de caise
Shakshuka

Shakshuka

Se trag la tigaie ceapa, ardeiul, rosiile si se lasa pana se inmoaie.

Shakshuka
Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor

Evantai de vinete cu rosii la cuptor