autor:

gicuta

» » Mancaruri cu carne

Tocanita de porc cu praz si maslie

Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
    Reteta postata pe: 15 ianuarie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gicuta (Chef de cuisine)   
Reteta postata pe: 15 ianuarie 2016

Ingrediente
500 g carne de porc, 4 fire de praz (400 g), o ceapa, 2 linguri bulion, 150 g masline, 4 linguri ulei, sare, piper, boia, marar verde

Dificultate: Redusa Timp: 55 min

2 voturi

Mod de preparare

O tocanita delicioasa de iarna.

Infierbantam uleiul intr-o cratita si punem la prajit carnea taiata cubulete . Cand se rumeneste, o scoatem si adaugam ceapa taiata marunt. O lasam sa se inmoaie apoi adaugam prazul taiat bucati mari(folosim doar partea alba a prazului) si mai lasam la calit 2-3 minute . Adaugam carnea prajita ,maslinele si o cana cu apa. Condimentam cu sare , piper si boia.
Dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 20 minute pana carnea si prazul sunt bine patrunse. Adaugam bulionul,mai lasam sa fiarba cinci minute iar la sfarsit presaram marar tocat. Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita de porc cu praz si maslie" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Orez cu piept de gaina si legume in rola

Orez cu piept de gaina si legume in rola

Piperul dulce,mazarea, ciapa si sampinioanele le prajim fiecare separate. Orezul il spalam sil lasam

6 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
HAMBURGHER DIN CARNE DE CURCAN

HAMBURGHER DIN CARNE DE CURCAN

Se amesteca carenea cu ingredientele,se modeleaza hamburgherii si se pun pe gratarul incins,uns cu

1 vot    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii
  • Fara foto

Dificultate

Redusa

Timp

55 min

2 voturi

Ingrediente

  • 500 g carne de porc
  • 4 fire de praz (400 g)
  • o ceapa
  • 2 linguri bulion
  • 150 g masline
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • boia
  • marar verde

Raporteaza reteta

Retete
de gicuta
Cozonac Rosenkranz

Cozonac Rosenkranz

Laptele caldut il amestecam cu 3 liguri de zahar si drojdia. Intr-un castron se cerne faina,

14 voturi    5 comentarii
4h
Aluaturi si Foietaje
Strudel cu mere

Strudel cu mere

Merele se calesc cu zaharul dupa care se adauga scortisoara si zaharul vanilat. Din apa, ulei , zahar,

24 voturi    8 comentarii
3h
Retete de post
Tort cu crema de zahar ars

Tort cu crema de zahar ars

Crema: Cele 8 linguri de zahar se pun la caramelizat in cratita. Cand este gata se tapeteaza peretii

20 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Torturi
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

5 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

0 voturi    0 comentarii
30 min
Fripturi
Ciuperci cu pui in sos de vin alb