Ceapa se taie marunt si se pune la calit in ulei cu putina sare. Dupa 2 minute se adauga pieptul de pui taiat in cubulete. Se lasa sa se prajeasca in timp ce se taie legumele. Eu le-am taiat cu robotul de bucatarie dar, bineinteles, se pot felia cu un cutit (doar ca dureaza mai mult). Dupa cum spuneam, se feliaza cartofii (felii cat mai subtiri), ardeii si rosiile si se adauga peste amestecul de ceapa si pui. Se lasa sa fiarba 10 - 15 minute, apoi se adauga ciupercile, scurse de zeama, si porumbul. Se condimenteaza dupa gust. Se mai amesteca din cand in cand.
Cand cartofii sunt fierti, se stinge focul si se adauga batonul de branza de burduf si se amesteca cu tocanita.
Se serveste cald.
Ca precizari, in imagini nu am adaugat branza de burduf ci doar niste branza topita. Recomand totusi branza de burduf deoarece este mult mai gustoasa. De asemenea, in imagini, am folosit ghebe si nu ciuperci din conserva.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii