1. Se incinge uleiul intr-o tigaie mare si se prajesc copanele de pui 5-10 minute, pana cand s-au rumenit uniform, intorcandu-le de cateva ori.Se scot din tigaie.Se adauga ceapa si usturoiul si se calesc 5 minute, pana cand se inmoaie.
2. Se adauga cuminul si coriandrul si se calesc 1 minut, apoi se adauga supa.Se pune carnea inapoi impreuna cu morcovii si telina.Se dau intr-un clocot.Se amesteca bine, apoi se acopera si se fierb la foc mic aprox. 30 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.Se ia capacul.Daca este prea mult sos, se mai fierbe pana scade.
3. Se adauga caisele si se amesteca usor.Se mai fierbe totul la foc mic 5 minute.
4. Se presara sare si piper dupa gust, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de pilaf simplu, cartofi fierti sau copti.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii