Ingrediente
•2 linguri ulei, •8 copane de pui dezosate, aprox. 450 gr in total, •2 cepe, tocate, •2 catei de usturoi, tocati, •2 lingurite cumin macinat, •2 lingurite coriandru macinat, •300 ml supa de pui, •3 morcovi, taiati in 2 pe lungime, apoi fiecare jumatate taiata in 6-8 betigase, •1 telina, taiata in 2 pe lungime, apoi de-a latul in felii, •5-8 caise, curatate de samburi si taiate in sferturi, •piper si sare, dupa gust
Dificultate: Redusa | Timp: 1h
4 voturi
Mod de preparare
2. Se adauga cuminul si coriandrul si se calesc 1 minut, apoi se adauga supa.Se pune carnea inapoi impreuna cu morcovii si telina.Se dau intr-un clocot.Se amesteca bine, apoi se acopera si se fierb la foc mic aprox. 30 minute sau pana cand carnea s-a fragezit.Se ia capacul.Daca este prea mult sos, se mai fierbe pana scade.
3. Se adauga caisele si se amesteca usor.Se mai fierbe totul la foc mic 5 minute.
4. Se presara sare si piper dupa gust, apoi se serveste.Se poate servi alaturi de pilaf simplu, cartofi fierti sau copti.
Pentru mai multe retete delicioase nu ezitati sa vizitati http://lauradfood.blogspot.com/ :)
samoila tudorel (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Arata foarte bine,gustos. Folosesc fructe dar nu am incercat cu caise si am sa caut la dl Radu P. Ce este cuminul. Este deosebita reteta,sunt foarte curios.
dicarmencitta1957 (Chef de cuisine) , 20 iulie 2009
Super prezentarea si foarte interesanta reteta cu caise,eu de obicei pun mere la cuptor la diferite feluri de mancare,dar am sa incerc si cu caise.Felicitari pentru reteta.