Reteta de tocanita de pui cu ciuperci. Ce ingrediente folosim pentru reteta de tocanita de pui cu ciuperci
Mod de preparare reteta de tocanita de pui cu ciuperci.
Curatam si spalam pulpele, le taiem in jumatati si le punem la fiert intr-o oala. Inlaturam spuma care se formeaza.
Curatam si spalam legumele.
In oala in care fierb pulpele adaugam o ceapa taiata pe jumatate, morcovul si ardeiul. Eu ardeiul l-am taiat cubulete dar il putei pune bucati mari. Lasam la fiert pana cand pulpele sunt pe jumatate gatite. Scoatem pulpele si strecuram supa pe care o vom folosi la prepararea tocanitei.
Intr-o cratita punem uleiul la incins si adaugam pulpele pe care le vom rumeni usor . Scoatem pulpele si adaugam ceapa taiata solzisori si usturoiul taiat feliute.Cand ceapa se inmoaie, adaugam ciupercile curatate,spalate si taiate feliute. Lasam la calit 5-10 minute , dupa care adaugam supa cat sa le acopere. Punem pulpele deasupra cipuercilor si dam cratita la cuptorul preincalzit. Lasam pana zeama scade la jumatate si pulpele sunt fragede.
Adaugam sucul de rosii, condimentam cu boia, sare si piper si reintroducem cratita la cuptor pentru 5-10 minute.
Presaram marar tocat deasupra. Spor la preparat reteta de tocanita de pui cu ciuperci si pofta buna!
Ceapa se taie marunt, iar morcovul se da prin razatoarea cu ochiuri mici.
Sarmale cu varza dulce in vas de lutRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii