Pieptul de pui il taiem fasiute lungi. Ceapa, ardeiul si ciupercile le taiem julienne. Nu le tocati marunt!
Punem putin ulei in cratita, adaugam ceapa si calim putin. Adaugam puiul, pe urma ardeiul si ciupercile. Nu adaugam apa pentru ca ciupercile vor lasa propria apa in care vor fierbe legumele si puiul. La sfarsit adaugam sare, piper, cimbru, busuioc, toate dupa gust, doi catei de usturoi tocati marunt si smatana. Amestecam bine toate si oprim focul. Adaugam marar sau patrunjel.
Se poate servi foarte bine cu mamaliguta sau paine.
Va garantez ca e o tocanita foarte buna.
Pofta buna!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii