intr-0 tigaie cu ulei se inabuse pe rind ,carnea taiata bucatele,cartofi si ardei taiati rondele,ceapa tocata marunt,dupa inabusire se pun intr-o cratita in care punem apa cit sa le acoper si inca 2 degete,se pun boabele de enibahar si foaia de dafin ,sare si le fierbem 30-35 min, se incearca carnea
rosiile se cojesc se taie marunt si se pun la fiert cu zaharul 5 minute
se pun si rosiile in tocanita, condimentele ,sare, tocanita se mai fierbe 10 minute apoi se stinge focul,se pune mararul taiat marunt
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii