Am pus carnea la fiert în apă rece ,cu sare şi piper boabe)pentru că m-am hotărât să fac şi o supă cu găluşte),la foc mic. Am curăţat spuma care s-a ridicat şi am fiert carnea cca.40 min.,după care am pus zarzavatul pentru supă curăţat şi spălat şi am continuat fierberea,tot la foc mic,ca să nu se tulbure zeama,până zarzavatul a fost fiert.
Am strecurat supa,am tăiat legumele cuburi grosuţe,iar carnea am luat-o de pe os şi am făiat-o fâşii.
Într-o cratiţă am călit cepele tăiate julien,cca.3 min.,după care am adăugat ardeii tăiaţi făşii,călindu-i şi pe ei cam 2 min.Am pus carnea porţionată şi legumele tăiate,am potrivit de sare şi piper,un praf de cimbru şi o ceşcuţă de bulion.Totul la foc mic cam 10 min.
La final am adăugat pătrunjel verde tocat.
Între timp am strecurat supa şi din 2 ouă am făcut nişte găluşte perfecte.
Şi iaca-aşa...mi-a ieşit "şi-o supică şi-o tocăniţă!"
Bon appetit!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii