Tocanita se face astfel:
-se curata legumele,se spala,apoi se pune intr-o cratita putin ulei se adauga ceapa taiata marunt,morcovul dat prin razatoarea cea mica,ardelul taiat in cuburi mici, se maesteca toate cu putina boia si se incalzeste putin in ulei apoi se dauga o cana de apa,intre timp se taie carnea in cuburi apoi se adauga peste legume, se adauga apa cat sa treaca peste carne,se pune piper,sare si cubul de vita.Se lasa sa fiarba pana e facuta carnea,spre sfarsit se adauga usturoiul si din cele 2 linguri de faina se face o ingroseala cu putina apa.Apoi se mai lasa sa clocoteasca inca putin apoi se pune patrunjelul verde sau uscat.
Piureul se face astfel:
-se curata cartofi, se spala, se tau si se pun intr-o oala si se dau la fiert se adauga si usturoiul.
-cand sunt fierti cartofi, se sfarama ,se adauga ulei,sare si lapte se amesteca bine pana devine o compozitie cremoasa.
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii