Se curata,se spala si se taie ceapa marunt, unde apoi intr-o ctratita se pune 3 lg de ulei se adaiga ceapa cu boia se lasa sa se caleasca putin peste acre se adauga apa, iar intre timp taiem cubulete pipetul de pui, unde il adaugam peste ceapa mai punem putina apa si lasam apoi sa fiarba.
Cand e gata fiert adaugam laptele, sare, piper dupa gust si mai lasam sa dea un clocot, iar intre timp din 3 lg de faina cu putina apa facem o ingroseala care o adaugam peste tocanita si lasam sa mai dea un clocot, stingem focul apoi adaugam patrunjelul verde.
Se serveste cu garnitura de orez, piure, mamaliguta...ect..:)
Pofta Buna!!!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii