autor:

cartederetete.ro

» » , Retete de Pasti, Mancaruri cu carne

Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver

Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Iran


    Reteta postata pe: 16 aprilie 2016

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: cartederetete.ro (Chef de cuisine)   
Specific:  

Iran


Reteta postata pe: 16 aprilie 2016

Ingrediente
1 kg carne de miel, 1 ceapa, 2 catei de usturoi, 2 lingurite curcuma, ierburi uscate (un amestec de patrunjel, coriandru, arpagic si schinduf), 1 conserva de fasole rosie, sucul de la un lime, 2 bucati de lime uscate, sare si piper, ulei

Dificultate: Redusa Timp: 4h 15 min

0 voturi

Mod de preparare

Carnea de miel se amesteca bine cu sucul de lime, sarea, piperul si ierburile uscate. Daca aveti, puteti folosi si ierburi proaspete.

Se pune in caserola pentru marinare rapida, se inchide ermetic prin intoarcerea butonului pe pozitia "inchis". Se ataseaza furtunul de vidare la caserola si la aparatul de vidat Food Saver si se videaza de 3 ori. Combinatia dintre aparatul Food Saver si caserola pentru marinare rapida face ca marinarea sa dureaza doar cateva minute, fata de numeroasele ore necesare de obicei.

Ceapa se caleste in ulei, se adauga usturoiul taiat marunt si curcuma.

Se adauga bucatile de carne si cele 2 bucati de lime, care se crapa putin pentru a elibera mai multa aroma. Se condimenteaza cu sare si piper.

Se pune totul in aparatul de gatit Crock-Pot si se seteaza pe HIGH 4 ore. La sfarsit se mai adauga sare, piper si un praf de ierburi. Tocanita va fi extrem de frageda si deosebit de aromata.

Cand a expirat timpul, se adauga si fasolea rosie scursa de lichid.

Se serveste cu orez basmati.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita persana de miel cu ierburi pregatita cu aparatul de marinat FoodSaver" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Retete de Pasti
Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Pulpa de miel cu rozmarin marinata rapid cu aparatul Food Saver

Amestecati ingredientele pregatite pentru marinare si ungeti cu acestea bucata de carne de miel.

0 voturi    0 comentarii
3h
Retete de Pasti
Baton de casa

Baton de casa

Se unge tava cu putin unt. Se amesteca 250 gr lapte praf cu 100 g cacao. Se fierb 150 ml apa cu

9 voturi    0 comentarii
30 min
Retete de Pasti

Recomandari pentru tine si casa ta

Sandwich-Maker Panini

- 25 %
239.99 lei
179.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 0 comentarii

Dificultate

Redusa

Timp

4h 15 min

0 voturi

Ingrediente

  • 1 kg carne de miel
  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • 2 lingurite curcuma
  • ierburi uscate (un amestec de patrunjel
  • coriandru
  • arpagic si schinduf)
  • 1 conserva de fasole rosie
  • sucul de la un lime
  • 2 bucati de lime uscate
  • sare si piper
  • ulei

Raporteaza reteta

Retete
de cartederetete.ro
Faloodeh

Faloodeh

Din apa si zahar se face un sirop. Se amesteca aceste doua ingrediente si se pun intr-o oala pe foc.Se

4 voturi    3 comentarii
4h
Inghetate
Faloodeh cu mere

Faloodeh cu mere

Se da marul pe razatoare si se stoarce felia de lamaie verde,ca sa nu se oxideze. Se adauga apa

0 voturi    0 comentarii
10 min
Dulciuri diverse
Ficatei prajiti

Ficatei prajiti

Se spala ficatul si se pune la scurs. Intr-un bol se amesteca oul cu laptele si se adauga ficatul. Intr-o

7 voturi    6 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
Adauga reteta
Adauga articol
Retete

din Retete de Pasti

Pasca fara aluat Pasca fara aluat

Se mixeaza ouale bine, se adauga zaharul, zaharul vanilat. Se mixeaza pana se topeste zaharul, adaugi untul moale-topit, mixezi sa se

0 voturi    0 comentarii
1h
Retete de Pasti
Cozonac Cozonac

Mai întâi pregătim maiaua. Într-un bol punem drojdia uscata, 2 linguri de zahar, 2 linguri de faina, 2 linguri de

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Retete de Pasti
Ciocanele impachetate in bacon