autor:

» » Mancaruri cu carne

Tocanita sudista de pui

Autor: ILENIA (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 08 august 2012

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: ILENIA (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 08 august 2012

Ingrediente
un pui, 2 ardei grasi (unul rosu, unul galben), 5 cepe mari, o capatana de usturoi, patrunjel verde, 5-6 rosii mari, ulei, sare, piper, dupa gust

Dificultate: Medie Timp: 1h 30 min

15 voturi

Mod de preparare

Se portioneaza puiul si se caleste in ulei, pe toate partile.Apoi se scot bucatile de pui pe o farfurie.Se taie ceapa pestisori si se caleste in acelasi ulei, presarand putina sare.Se adauga si ardeii, taiati feliute si se calesc aprox. 10 minute, apoi se pun din nou bucatile de carne. Rosiile se curata de pielite, se taie felii si se adauga in cratita.Se pune si o cana mica de apa.Se acopera cratita si se da la foc mic, amestecand din cand in cand.Cand este fiarta carnea, se adauga usturoiul pisat, se mai dau cateva clocote.La sfarsit se presara o legatura de patrunjel verde, taiat marunt si se opreste focul.Se serveste cu orez, piure de cartofi, mamaliguta, dupa preferinte.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tocanita sudista de pui" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Ciulama de pui cu  ciuperci

Ciulama de pui cu ciuperci

Se taie pieptul cubulete, se condimenteaza si se prajeste usor pana isi schimba culoarea. Separat

13 voturi    0 comentarii
1h 30 min
Mancaruri cu carne
Tocanita din ficat de pasare

Tocanita din ficat de pasare

Ficatul spalat ,il punem la frigider,intr-un bol cu lapte pentru 30’. Maruntim ceapa, usturoil

19 voturi    17 comentarii
1h
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 8 comentarii

  • Gune Florina , 10 aprilie 2016

    da si eu am facuto dar adauga un pahar de vin alb si putine bucati de caizer sau oase de porc afumate iese un deliciu

  • Marieta_Pall (Chef de cuisine) , 05 ianuarie 2015

    Arata bine si o incerc azi,multumesc.

  • Ene Nicoleta , 22 noiembrie 2014

    tocanita ca la tara

    • Anca Vechiu , 16 septembrie 2014

      Da e foarte gustoasa

    • In bucataria vesela

      In bucataria vesela (Chef de cuisine) , 28 august 2012

      buna tocanita

    • Lucica

      Lucica (Chef de cuisine) , 20 august 2012

      Arata imbietor de buna.

    • constanta proca

      constanta proca (Chef de cuisine) , 10 august 2012

      Imi place cum ai prezentat reteta si cred ca este foarte buna !

    • Bya_Ralu

      Bya_Ralu (Chef de cuisine) , 09 august 2012

      ce bine arata

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

1h 30 min

15 voturi

Ingrediente

  • un pui
  • 2 ardei grasi (unul rosu
  • unul galben)
  • 5 cepe mari
  • o capatana de usturoi
  • patrunjel verde
  • 5-6 rosii mari
  • ulei
  • sare
  • piper
  • dupa gust

Raporteaza reteta

Marieta_Pall (Chef de cuisine)

Arata bine si o incerc azi,multumesc.

Retete

din Mancaruri cu carne

Pilaf cu cocos de tara Pilaf cu cocos de tara

Am taiat si parlit carnea. Am pus-o la fiert pana cand s-a format spuma. Apoi am aruncat prima apa. (Puteti doar sa aruncati spuma si

0 voturi    0 comentarii
2h 30 min
Mancaruri cu carne
Pui cu ciuperci si sos de piper verde Pui cu ciuperci si sos de piper verde

Se taie pulpele de pui in bucati nu prea mari. Ceapa se taie marunt. Ciupercile se spala si se taie felii. Intr-o cratita antiaderenta

0 voturi    0 comentarii
30 min
Mancaruri cu carne
TOCANITA DE CARTOFI CU CABANOS