Se portioneaza puiul si se caleste in ulei, pe toate partile.Apoi se scot bucatile de pui pe o farfurie.Se taie ceapa pestisori si se caleste in acelasi ulei, presarand putina sare.Se adauga si ardeii, taiati feliute si se calesc aprox. 10 minute, apoi se pun din nou bucatile de carne. Rosiile se curata de pielite, se taie felii si se adauga in cratita.Se pune si o cana mica de apa.Se acopera cratita si se da la foc mic, amestecand din cand in cand.Cand este fiarta carnea, se adauga usturoiul pisat, se mai dau cateva clocote.La sfarsit se presara o legatura de patrunjel verde, taiat marunt si se opreste focul.Se serveste cu orez, piure de cartofi, mamaliguta, dupa preferinte.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii