autor:

gily

» » Mancaruri cu carne

Tochitura ca la Focsani

Autor: gily (Chef de cuisine)   
   Specific: 

Romania


    Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Alte retete din aceeasi categorie
Autor: gily (Chef de cuisine)   
Specific:  

Romania


Reteta postata pe: 15 aprilie 2010

Ingrediente
300 g pulpa porc, 3 felii sunca, 200 ficat porc, 2 cepe, 5-6 ciuperci, 4 catei usturoi, sare, pier, cimbru si 150 ml suc rosii.

Dificultate: Medie Timp: 45 min

6 voturi

Mod de preparare

Intr-un wok se calesc cele 3 felii de sunca crestate pana cand devin crocante. Apoi se scot si se adauga carnea, ficatul, ceapa taiata cubulete si ciupercile. La final se adauga sucul de rosii si usturoiul.
Se poate servi cu mamaliguta si branza de burduf.


Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura ca la Focsani" nu uita sa-i faci un review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
cartofi cu carne la cuptor

cartofi cu carne la cuptor

Se curate legumele apoi se taie felii. Carnea se lasa in apa cu sare 30 min. Se pun in vas cartofii

5 voturi    4 comentarii
50 min
Mancaruri cu carne
Varza a la Cluj

Varza a la Cluj

Se pune orezul la fiert, se rade un ardei si un morcov si se adauga in orez , se lasa sa se fiarba.

11 voturi    2 comentarii
1h 25 min
Mancaruri cu carne

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

  • 10 comentarii
  • Fara foto

  • constanta proca

    constanta proca (Chef de cuisine) , 18 august 2010

    O mancare pe gustul meu ...

  • Sidy

    Sidy (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Ce bine arata.... Delicioasa!

  • mihaela cecilia

    mihaela cecilia (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

    Delicioasa!

    • valentina ionita

      valentina ionita (Chef de cuisine) , 03 mai 2010

      O tochitura gustoasa si o prezentare tare frumoasa...

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 30 aprilie 2010

      Foarte gustoasa!

    • mac myra

      mac myra (Chef de cuisine) , 25 aprilie 2010

      Arata foarte,foarte bine,mi sa facut o pofta.....mmmm.

    • diana

      diana (Chef de cuisine) , 23 aprilie 2010

      buna rau tochitura !

    • Fara foto

      iri , 21 aprilie 2010

      mananca moldovenii nu gluma...foarte apetisanta tochitura !

    • burdulea maria elena

      burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Foarte imbietoare, hmmmm!

    • Cely Snijec

      Cely Snijec (Chef de cuisine) , 19 aprilie 2010

      Mmm ce apetisanta este. Mi-ai facut pofta

  • Afiseaza mai multe comentarii
Dificultate

Medie

Timp

45 min

6 voturi

Ingrediente

Raporteaza reteta

Retete
de gily
BURITTO

BURITTO

Toate ingredientele se taie julien, se trag intr-o tigaie cu ulei incins. in prealabil se incinge

15 voturi    2 comentarii
40 min
Mancaruri cu carne
PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

PASTRAV PE PAT DE LEGUME LA CUPTOR

Tava de cuptor se unge cu ulei de masline, in care se fac 3 paturi formate din: rondele de rosii,

31 voturi    11 comentarii
1h
Mancaruri cu peste
VARZA -A -LA GILY

VARZA -A -LA GILY

Varza de toaca si se pune la fiert. Alaturi intr-o tigaie se pune carnea la calit, cand este aproape

3 voturi    1 comentariu
1h 30 min
Mancaruri cu carne

constanta proca (Chef de cuisine)

O mancare pe gustul meu ...

Adauga reteta
Adauga articol
CONCURS CULINAR: Delicii culinare de vara
Retete

din Mancaruri cu carne

Rata pe varza Rata pe varza

Varza se toaca marunt si se freaca cu sare. Ceapa tocata si un morcov ras se inabusa in putin ulei si 2 linguri apa.Se adauga apoi

6 voturi    7 comentarii
2h
Mancaruri cu carne
Friptura de vita la cuptor Friptura de vita la cuptor

Scoatem carnea de vită pe care am ținut-o in frigider o oră, ungem carnea pe toate părtile cu ulei sare și piper o mai lăsăm

2 voturi    1 comentariu
30 min
Fripturi
Spaghete cu sos de chilli