Autor:
abysor (Maestru bucatar)
Reteta postata pe: 14 iunie 2011
Ingrediente
500 gr ficat porc, 500 gr rinichi porc, 500 gr inima porc, 500 gr carne porc macra, 500 gr carnaciori de porc, 1 capatana de usturoi, 300 ml ulei
Dificultate: Medie | Timp: 2h 30 min
Mod de preparare
Toate ingredientele se spala, se taie cubulete si de inabuse bine in 300 ml ulei, in care se adauga putina sare, dupa gust. Se adauga o cana de apa ,pune un capac deasupra si se lasa sa se inabuse in ceaun pana cand toate ingredientele se vor firbe bine. Se lasa sa se inabuse pana cand considerati de cuviinta ca sunt fierte. Circa o ora si jumatate maxim 2 ore jumatate, timp in care se adauga mereu cate o cana cu apa imediat ce a scazut cea pusa anterior, si se amesteca cu o lingura de lemn, la fiecare 10 minute. Se repeta asa pana cand tochitura este gata.
Se serveste calda cu mamaliga, mujdei de usturoi , un ou prajit si cu branza rasa deasupra oului. Toate fierbinti! Pofta buna
Daca ti-a placut reteta noastra "Tochitura moldoveneasca" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Mancaruri cu carne
Carnea şi slăninuţa le-am tăiat bucăţele şi le-am pus la prăjit într-un ceaun de tuci. Am
9 voturi
0 comentarii
1h 30 min
Se pune untura in ceaun pentru topire (sau uleiul se incinge), se adauga slanina si pulpa de porc
14 voturi
7 comentarii
1h
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate