Carnea se taie bucatele si se caleste impreuna cu ceapa in putin ulei, pina isi schimba culoarea. Se adauga mujdeiul de usturoi, o cana cu apa si condimentele, se acopera obligatoriu si se lasa sa fiarba. Se adauga si feliile de carnati afumat.
Intre timp se prepara mamaliga.
Cind carnea este aproape gata prajita se adauga vinul si se mai lasa sa se patrunda...
Intr-un vas termorezistent se pune tochitura, mamaliga peste si cu ajutorul unei linguri se fac pe mamaliga locase in care spargem ouale. Radem branza deasupra si dam la cuptorul dinainte incalzit pina se fac ouale.
La servire , se mai poate rade putina branza in farfurie.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii