Ingrediente
1 piept de pui, 100 g carnat afumat, 300 g ficatei de pui, 300 g pulpa de porc, 300 g galbiori(sau alt fel de ciuperci), 5-6 catei usturoi, 1 cutie rosii in bulion, 1 ceapa, patrunjel verde, 300 g malai, sare, piper, ardei iute
Dificultate: Medie | Timp: 1h 10 min
21 voturi
Mod de preparare
Carnea de porc se spala si se taie bucatele si o adaugam peste cepa inabusita. Adaugam carnatul taiat felii, ardeiul iute taiat rondele, sare si piper si lasam sa fiarba 20 minute.
Adaugam apoi pieptul de pui , ciupercile si ficateii ,taiate toate bucatele.
Se lasa sa fiarba bine , iar la sfarsit se adauga patrunjelul verde tocat marunt.
Tochitura se serveste alaturi de mamaliguta.
Pofta mare !
Popescu Antonela Madalina , 16 noiembrie 2013
buna a.......
silviana maftei (Chef de cuisine) , 29 ianuarie 2010
Super retetatrebuie sa o probez,multumesc!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 28 ianuarie 2010
Foarte gustoasa.
Lia Maria (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Cu atatea bunatati amestecate...iasa o mancare de te lingi pe buze...Felicitari !
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Nu am mai facut de mult,o idee minunata.
valentina ionita (Chef de cuisine) , 25 ianuarie 2010
Imi place tare mult...
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 24 ianuarie 2010
Iar am ajuns la tochitura, cand mai gatesti, e mai buna cand o prepara altul, tine cont si de mine.
lumi (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010
Fie taraneasca, fie moldoveneasca, tochitura e preferata mea(chiar dc imi face rau)!
Cely Snijec (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010
Mmm,imi lasa gura apaa!!!!!!!
burdulea maria elena (Chef de cuisine) , 22 ianuarie 2010
E foarte buna, as fi vrut si eu o portie.