Reteta postata pe: 19 iulie 2010
Ingrediente
Pentru 4 persoane:, 8 rosii frumoase, 600 gr creveti(sa fie mici, nu e aceelasi gust cu creveti mari), Pentru sos:, 4 linguri de maioneza, 2 linguri de wisky, o lingura de ketchup, un virf de cutit de boia de ardei, si pentru cine prefera un pic de brinza dulce si marar(eu am incercat si mia placut gustul,ai mei nu prea maninca brinza dulce asa ca a fost doar pentru mine), Pentru baza platului frunze de salata
Dificultate: Redusa | Timp: 45 min
Mod de preparare
Se taie fundul la rosii si se scoate miezul,curatind cit mai bine de zeama rosiei.Intre timp se prepara sosul amestecind cele 4 componente si daca preferati si brinza eu am incercat, dar e mai bine intii gustul original si apoi experimente.Se pune sosul peste creveti si se umplu rosiile asezindule pe un platou si dindule la rece pt o ora inainte de servire.E o mincare foarte refrescanta in zilele calduroase de vara atunci cind nu poti sa pui sa fierbi un ou.
Pofta buna!
Daca ti-a placut reteta noastra "Tomaat garnaal(rosii umplute cu creveti)" nu uita sa-i faci un
review
Alte retete
din Salate reci
Feliile de bacon se pun pe grill, sa se faca un pic crocante, dupa care o felie se taie in 2-3 bucati
31 voturi
7 comentarii
25 min
- punem la fiert orezul în apă cu sare și puțin ulei; după ce a fiert, îl răcim
1 vot
2 comentarii
45 min
Recomandari pentru tine si casa ta
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate
Piri Piri e Canela (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Imi place sosul, eu am incercat cu brandy si Porto.Am vãzut si in comert acest sos... Creveti sunt fierti nu?
Varadi Silvia (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Imi place combinatia facuta de tine.
mariana scarlat (Chef de cuisine) , 20 iulie 2010
Interesanta reteta! Eu as fi umplut rosiile cu un amestec de branza dulce si sarata cu marar si alte condimente. Am sa incerc si cu creveti!