Se taie ceapa mărunt, ardeii feliuţe şi se călesc în ulei de măsline. se adaugă roşiile bine spălate, taiate bucăţi, daca sunt mai mari, iar cele mici întregi.Se pun şi căţeii de usturoi, sare şi mirodenii. Se prăjesc seminţele de muştar şi de coriandru în ulei si se adaugă la sos.Se face focul mai mic şi se fierbe cam 1 oră pâna se moaie toate. Dacă e nevoie se mai lasă pâna la 2 ore. Se trec prin sită, se potriveşte gustul, se toarnă în borcane şi se strerilizează.
Se poate folosi ca atare la diverse preparate:paste, orez, pe pâine prăjită etc. sau ca adaos la ciorbe, tocăniţe.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii