In tigaia cu ulei incins se pun ceapa, ardeii, usturoiul taiate rondele sau cuburi si se lasa 5-6 minute. Se adauga apoi dovlecelul la fel taiat iar dupa 2-3 minute se adauga rosiile, cimbrul si rozmarinul taiat marunt, maslinele, sarea, piperul.Dupa 2-3 minute se transfera intr-o tava sau vas termorezistent.
Bucatile de peste, condimentate cu sare, piper si unse cu putin ulei de masline se introduc in vas impreuna cu rondele de lamaie, in pozitie de evantai; se presara busuioc deasupra si se lasa la cuptor 10 minute sau mai mult, depinde de cuptor.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii