Se face un sirop din 2 linguri de zahar brun, 1 pahar de zeama de cocktail de cirese si 1 esenta de vanilie.Se insiropeza blatul cu siropul .Se face rapid cema cu mixerul punand in vasul de plastic 1 cutie de Mascarpone, continutul celor 2 cutii de crema de zahar ars cu sirop cu tot, 300 ml lapte rece, 2 linguri de zahar brun.Se umple cu crema obtinuta tortul, are 4 foi Se imbraca apoi tot cu o crema alba facuta din baterea celei de a doua cutii de crema Mascarpone cu 4 linguri de lapte rece, 30 g unt/margarina Rama pt.prajituri si 2 linguri de zahar alb.Se presara pe deasupra nuca de cocos verde i forma de bradut.Se orneaza cu cirese de cocktail drept globulete, coji de fructe multicolore confiate drept instalatie si cu bucatele de ananas, cirese, mango din cocktailul compot drept globulete.In varful bradului se aseaza o steluta galbena din jeleu.Sarbatori fericite!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii