Blatul:
Se amesteca bine zaharul cu ouale , apoi treptat se adauga si faina. Dupa ce ati amestecat-o si a devenit compozitia ca o pasta, o impartim in doua parti egale. Adaugam colorantii ,amestecam usor si apoi turnam cate 2 linguri din fiecare culoare pe mijlocul formei
Crema:
Se pune pe foc o cratita cu zahar si cacao , dupa ce se topeste, se ia de pe foc si se adauga untul , se amesteca foarte bine.Apoi macinam alune, fistic sau nuci , le punem peste crema si se da la frigider.
Eu am ornat cu fructe exotice.
Forma se unge cu margarina rama ca sa nu se lipeasca
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii