1. Pe post de blat se foloseste cozonacul ramas de la Paște sau Crăciun sau de când il aveți prin casă. Se taie felii (eu l-am aranjat in foma de ou) care se insiropează cu un sirop făcut astfel: 600 ml apa se pune la clocotit. Dupa ce a fiert se adauga zahar si aroma dupa gust.
2. Se umple cu crema pentru prajitura de casa - praf ce se prepara cu lapte si care se gaseste in diferite arome (sau orice crema prefera fiecare).
3. Se ornează cu frișca (la tub, la plic sau făcută in casa) si fructe sau ciocolata, dupa preferinta fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii