Se sfarma biscuiti cu sucitoru si se aluneca cu untul lichid apoi asezati-l pe fundul formei in care face-ti tortu si dati-l la rece.
Intre timp cele 5 foi de gelatinase inmoaie in apa rece.
Se amesteca bine smantana cu branza dulce, zaharul si zeama si coaja de lamaie.
Incalzeste intr-un vas 3 linguri din compozitia de branza si desfa gelatin in ea dupa care incorporeaz-o in toata compozitia de branza, bate bine frisca si adaug-o si pe ea. aseaza 1/3 din amestecul de branzacu gelatina peste blatul de biscuiti si niveleaza iar peste acest blat se asaza piscoturile si apoi restul de braza. Pune tarta la frigider 2 ore. Pentru glazura se pune gelatina la inmuiat in apa rece apoi dizolv-o la foc mic in 3-4 linguri de sirop de struguri, dupa care o amesteci cu restul de sirop
se toarna pest tort uniform. Se orneaza cu frisca dupa preferinte si capsuni
Pofta buna!
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Pentru inceput ne ocupam de fructe.
Pasca cu branza, fulgi de cocos si fructe confiateRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii