Incalzeste cuptorul la 180ᵒC.Unge cu unt/margarina si tapeteaza cu foaie de copt o tava patrata de 20 cm sau o tava rotunda de 23 cm.
Amesteca cafeaua, cacaoa si apa fierbinte pana obti o pasta fina.Bate untul/margarina cu zaharul, ouale, mierea, faina, laptele si pasta de cacao pana cand obti o compozitie omogena.Inglobeaza in compozitie bucatile de caramele, apoi toarn-o in tava pregatita si da-o la copt 35-40 minute.Lasa checul sa se raceasca 5 minute in tava , apoi scoate-l din ea, inlatura foaia de copt si lasa-l sa se raceasca complet.
Pentru crema, topeste caramelel cu laptele.
Taie checul racit in jumatate, pe orizontala si unge primul blat cu ½ din crema.Aseaza deasupra al 2-lea blat, apoi unge-l cu caramelul ramas.Tortul se poate decora dupa fantezia fiecaruia.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii