Amestecam si omogenizam bine ouale intregi cu zaharul;
Adaugam cacao amestecata cu vanilia;
Separat se amesteca iaurtul cu laptele,iar intr-un alt vas faina cu praful de copt;
Unim compozitia de oua cu cea de lapte,omogenizam si adaugam peste cea de faina ;
Turnam totul intr-o tava unsa si tapetata cu unt si faina ,introducem tava in cuptorul incins 180°C timp de 40\'
Este un tort simpl si pufos in interior ft bun pt micul dejun sau pt o gustare intre mese;
Optional se poate orna cu crema finetti sau nuttela pe deasupra,asta pt persoanele mai pofticioase!
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii