Blat:
Am separat albusurile de galbenus si le-am batut spuma impreuna cu apa si praful de copt.Adaugam zaharul si colorantul apoi galbenusurile.Incorporam amestecand usor si faina. Compozitia se pune in tava dreptunghiulara tapetata cu hartie de copt. Se coace 25 min la foc mic.
Crema:
Laptele,zaharul si praful de budinca se pun la fiert. Crema fiarta se acopera cu folie alimentara si se lasa la rece.Cand este complet rece se mixeaza si apoi adaugam frisca si continuam sa mixam pana crema va fi spumoasa.
Cu acesta crema am umplut tortul si am intins un strat subtire pe deasupra pentru a se lipi pasta de zahar.
Fiecare foaie de blat a fost insiropata cu aprox 250 ml sirop.
Reteta de prajitura pufoasa cu fructe. Prajitura pufoasa cu fructe reteta simpla. Retete de prajituri cu fructe. Prajituri...
Prajitura pufoasa cu fructeReteta de salata de vinete cu pasta de rosii. Salata de vinete cu pasta de rosii reteta simpla. Reteta de salata de vinete cu...
Salata de vinete cu pasta de rosiiReteta de batoane cu magiun. Batoane cu magiun sau gem reteta pas cu pas. Reteta de batoane de post. Retete de batoane....
Batoane cu magiunRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii