Blatul se realizeaza dupa metoda generala. Se imparte in trei foi, se insiropeaza si se umplu cu crema de vanilie care se realizeaza astfel: Se pune la fiert laptele si cand da in clocot se pune budinca dizolvata in putina apa rece, zaharul si se amesteca bine pana se ingroasa. Se lasa la racit si se amesteca bine apoi cu frisca batuta. Pe ultimul strat , de deasupra se pune mai putina crema. Se aseaza fructele dupa preferinta. Se toarna jeleu si se introduce la rece pt 10 min. se decoreaza apoi cu frisca batuta.se serveste rece.
Incanta-ti papilele gustative cu aceasta reteta usoara si delicioasa de prajitura de post cu mere si nuci. Fara ingrediente...
Prajitura de post cu mere si nuci: Reteta simpla si usor de preparatCarnea se curata de pielite si se toaca la robotul de bucatarie.
Chiftelute din carne de miel cu cartofi, rucola si sos de iaurt cu mentaReteta de salata de primavara cu oua. Salata de primavara cu oua, spanac tanar, salata creata si loboda. Retete de salate....
Salata de primavara cu ouaRetete pentru mese in familie Pentru masa de Paste, am ales o rețetă de pască cu brânză și ciocolată. Am avut ca...
Desert pasca cu branza si ciocolataBun de baut,bun la cremele prajiturilor,bun de tinut o iarna intreaga!! pentru concurs toamna se numara borcanele
Nectar de caise
Comentarii